BLIJE MENSEN

PETER VLIETSTRA JR

Percy Raap is een uiterst gedreven ambitieus menselijk wezen. Die voor alles in het leven integer onberispelijk met een open visie gaat! Sociale AWARNES is een omgangsysteem en visie die je in staat stelt om zowel intern als extern te voelen denken en doen. Zowel op privé, als op sociaal vlak. Percy heeft dit uitgevonden en gecreëerd en ik heb lange tijd zijn visie bewonderd. Ik ben daarom zeer vereerd en super enthousiast om sinds enige tijd mee te mogen delen en wandelen in het Social Awarnes systeem. Ik ben daar heel erg door gegroeid. Dit alles in nog maar zes maanden. Ik ben echt gegroeid en blijf leren en groeien. Privé op mijn werk en verschillende werkzaamheden, maar zelfs op familiair vlak. Zo is de band met mijn dochter van nog maar acht jaar zeer veel gegroeid op aller vlak. Ik heb mij voor genomen om derest van leven het systeem eigen te maken en toe te passen en zal altijd loyaal en trouw aan. Percy en het Social Awarnes systeem blijven. Percy ga zo door en bedankt voor al je positieve energie en vibes !!!!!!

Peter Vlietstra JR
08-05-17

Verder Bericht

Vorige Bericht

Laat een reactie achter

© 2020 Beneficial Influence

Thema door Anders Norén